Дубградар миж

ГъяцIли цирклар, мичIли микI, завра цIару…
Сабсана чвул, узухъди уву хъадру
Гъябгъюрашра, миж дубградариз кIваан,
Агуруш йип, уву агуруш наан?

Ккундушра, ккундаршра гъибди мичIли кьюрд,
Азуз дабтIну уву адру цIару юрд,
Шаклувал убчIвуз гъимитан сарун кIваъ,
Сарди узу гъимитан му мичIлишнаъ.

 А увкан асиллура дубхьну кьисмат,
 Ккаъназа гъамлувалира ухдитIан…
 Дубгуз аьгъдру, бахиш гъапIур мюгьюббат,
 Агуза йип, уву агуза наан?
 

 ГъяцIли цирклар, мичIли микI, завра цIару…
 Гьаз вухъа му яшайиш  уву адру…
               


       


Рецензии
Хазнайиз дарив думу... гат1ахь... дицир...

Рашид Азизов 2   01.08.2017 22:10     Заявить о нарушении