Вставай

Вставай народе обіднілий
Супроти блоку шахраїв,
Ти ж працьовитий і умілий,
Хіба ти жити так хотів?

Не вір словам облуди злої,
Шахрайською завжди була,
Вставай народе і до зброї,
До зброї правди й кари зла.

Народе, влада вся у тебе,
Вставай і наведи скрізь лад,
Зроби це сам для себе
Щоб вічно цвів життєвий сад.
25.01.17.


Рецензии