Знак з небес

Дістав з небес якийсь я знак
Нові історії приходять знов в моїх снах
Та спати мені знову не дают
Та пишуть мені інше пишуть знову якусь жуть

Приходять вирізками з кадрів
Та скласти видно Добре не зумів
Якось все склав я(склала) шкереберть
В житті своїм твоїм дії на смерть

Приспів
Писав життя не знаю хто
Для чого це мені перо
Воно тут пише щось не те
Життя інших рве

Пише аж так що все в крові
Я думав що це все в сні
Кохання втратив по писав
Життя інших взяв

2
Дістав з небес якийсь я знак
А тут підвалює до тебе новенький чувак
А в мене знову в руках блестиь перо
Та падає не винний твій Пєро

Приходять вирізки мені
Я знову боляче пишу це все тобі
Життя твоє переписав
Та видно дозвіл тут з небес якийсь я мав

Я прошу щось дай мені інше
Благаю не хочу щось гірше
Я хочу добро тут творити
Хочу як в раю знову жити
Я хочу кохати як люди
Я думаю досить вже буде
Або ти візьми оце тіло
Бо жити отак надоїло

Я прошу пошли кадри інші
Прошу щоб були інші вірші
ДА тай по новому жити
Кохати та когось знов ЛЮБИТИ


Рецензии