Келих вина випю до дна
I притуплю страждання
I ти один,I я одна
Безслiдно зникло кохання.
Подих бажань,подих жадань
Для нас- усе в минулому
Тебе пам"ятаю,так не страждай
Я очi твоi i руки не забула!
Вино допий,мене зрозумiй
Згадай минуле й скорися долi
Я бiльш не твоя,а ти вже не мiй
Така вже наша доля.
На все Божа воля!..
Свидетельство о публикации №117012603745