Не буду твар ю!

Вибачте "ідеальні" люди за мою неідеальність,
Що не така, як ви, інша зовсім...
За мою до вас страшенну дальність
І почуття до вас, як осінь.

Вибачте за те, що не топчу людей,
Що не змішую їх лицця з брудом,
Що не летять ножі у спини кожен день,
Біль яких, ніхто ніколи не забуде.

Вибачте, що не ставлю німб над головою,
Так, як ви: коли вам нада.
Я краще залишуся сама собою,
Не візьму примір: не заміню брехнею правду!

Ваша ідеальність - то брехня й обман.
Хоть мало літ, але добре знаю.
Я - не ви. І скажу я вам -
Хоч далеко я не ангел, але й не буду твар`ю!!!


01.07.2016
00:14


Рецензии