Зима в душе...

   Розкисла зовсім,геть розкисла...
   Мабуть погода в тім вина,
   Що на душі моїй так млосно,
   І що оп'ять у ній,-зима...
       А було ж літо,скільки було літа,
       І скільки щедрості було тоді,
       Душі хотілося співати,і радіти,
       І низько поклонитися ,-землі!
   Ми були поряд,було все так просто:
   Вечеря і сніданок,-на столі,
   Скінчилось все...І на душі,-так млосно,
   Зима в душі моїй...Зима в моїй ,-душі!


Рецензии