Ночь в серебряных звездах загорает

Стихає день, стихає спів,
Не чути більше солов'їв.
І промінь десь  за  обрій сів
Поміж  замріяних гаїв.

Вже вийшов легінь молодий
Накривши полами  сади,
І джбаник  в річку опустив
Торкнувшись крилами води.

Ніч,  засмага  у  срібних зорях,
В танку молочних  берегів.
Від втіхи  губить іній в трави,
До перших ранніх промінців.
 
Стихає ніч, і гасне в небі
Вже рання,  зморена  зоря.
Ключами з золота покритими
Нам в  ранок двері відкрива.


Рецензии