Смерть

Я ніби сам завжди,
Але й вона
Самотня вічно і до всіх черства
А що їй треба?
І чому прийшла?
Без слів, без шуму
Крізь тіла
Шукає затишку її душа.
Хотіла жити,
Але проклята була,
Тепер довіку не вмиратиме одна:
Та, що шукала
Й не знайшла.
"Безсмертя - зло",-
Промовила вона
Вмить струни перерізала коса.
Тепер я знаю, нащо
І за чим прийшла.
Щоб і мене
Позбавити від зла


Рецензии