Весна
Ты смак медунічны
І прагнасць зямная
Улонне крынічкі
У квецені мая
Ці вецер памкнецца
Мо хмарки прыбудуць
У маім усё акенцы
Натхненнем галубіш
Уся у зорачках неба
І вуснау салодкасць
Жаданне патрэбнасць
Красуня-малодка
Чаруеш и вабіш
Брынчыш завушнічкай
Паглядам пагладзіш
Міргнеш нібы знічка
І знікнеш міжвольна
Ці можна забыцца
Наусцяж цераз поле
Дзяўчо- небыліца
Свидетельство о публикации №117012405389