Люби мене

Люби мене, люби любов"ю тихою,
Глибокою, безмежною, красивою.
І будь мені і радістю, і втіхою,
Люби мене й коли я стану сивою.

Я ні про що у тебе не питатиму.
ми струнами незримими пов"зані.
Я все в твоєму погляді читатиму,
Усі слова, які були не сказані.


Рецензии