Поздоровлення сусiдцi!

Ми Вас вітаємо зі святом,
А хочем побажати Вам багато,
Рідні і друзі щоб завжди Вас шанували,
І діти,і внуки тільки радість дарували!
Я від душі бажаю гарного життя,
Веселим і щасливим було щоб майбуття!
А ще здоров'я щиро Вам бажаєм,
Сили і наснаги хай Бог посилає,
Й Матiнка Божа нехай завжди обороняє,
Ласкавим крилом хай Янгол-Охоронець Вас оберiгає!
І ми невпинно Вас із Днем Народження вітаєм,
Всього Вам доброго бажаєм,
Нехай погане все скоріше забувається,
А все задумане збувається! 


Рецензии