Палке сплетiння

Палке сплетіння надзвичайне,
Величне, кличне, життєдайне
Дме світу щирістю кохання
Той світоч у буття, бажання…

Зірками так блищить щоночі,
Віщує дивні сни пророчі,
Окрилює теплом світання,
Боронить з вечора до рання…

А вдень два Янголи небесні
Незримо вісті шлють чудесні
З веселкою у різнобарвних
Всіх кольорах небесних гарних

Так Володимир та Тетяна,
Досягнувши святого сана,-
Пророчать душам безкінечність
У перевтіленні,- безпечність…

Тож недарма,- січнева дата
Святковим пошуком багата
Та творчим спалахом чекання,
Зі спогадами привітання!

Вона несе ясним промінням
Земним незгасним поколінням
Благання до мирського виру
З надією, любов’ю,- віру!
21.01.2017р.


Рецензии