Засяй, Земле! Укр

(Співаночка до водохрещення)
Вірш та музика В.Кирпатовського)

В ополонках святять воду,
Білий лід збирають.
Янголята з того льоду
Хрестики складають.

Ще й співають променисто,
На зірочках грають,
Розвівають з них намисто,
Землю посівають.

Засяй, Земле,заграй чисте
Барвами, піснями!
Все прости нам, Боже Христе,
Завжди будь із нами!


Рецензии