Океан -песня-укр-муж-жен-хор-

* Рекомендую.

Час і простір - океан.
Ми у ньому - кораблі.
А мені моя земля -
океан мій на Землі.
Тут мені було вітрил,
скель було, було штормів.
Тут я став ловцем перлин,
і моє - чого не вмів.

Приспів:
Океане мій!.. минає
все - один ти не мина!..
твої хвилі, твої зорі,
смерекова глибина!..
(можна 2 рази)

Сяє в небі як завжди
юно сонце під кутом.
Я живу - пливу, мені
смереково за бортом.
І мене не точить сум,
і безкрайній - небокрай.
П'ять на мапі їх: мені
океан - Карпатський Край!..

Приспів.

Сантименти не моє -
але їх не обійти.
Долі кращої мені
попід небом не знайти!..
Океане, спокій твій
і хаос я так люблю!..
В моїм серці я тебе
і краплини не проллю!..

Приспів.

Январь 2017


Рецензии