Наша зима нинi

То сніг на дорозі,
Їхати не взмозі,
То мороз тріскучий,
То відлига мучить,
То зима є нині
В нашій Україні.

Не зима, а горе,
Схоче те і творе,
На обледеніння
Є зими веління,
Б’ються тож автівки,
Хлопці ж там і дівки

З того і вмирають.
Родичі страждають,
А зимі байдуже,
Зачекаймо, друже,
Весни ж як співають
Зиму так ховають.
16.01.17.


Рецензии