Зима

Сіє-сіє ситечком Зимонька-Зима,
Наче ніжне пір"ячко вітром підніма!
Морозець міцнішає і сніжок скрипить,
Доганяє віхола, по землі біжить!

Січень не поступиться, він сьогодні - Цар!
Завірюха крутиться, виє у димар!
Біло, сніжно, холодно, але все дарма!
Снігу ми радіємо, бо на те й ЗИМА!!!


Рецензии