По лу ча ай!!!

Интерънета!!!...

   -  Пъро съ търанъсъ сътво оо!!!...

   -  За Полъ не но оо!!!... -

Ии...  За Полъ не но оо!!!...

   -  Черезъ!!!... Къ Ра ай!!!... -

   -  Не На Ви ис ть!!!... -  Зъло оо ба!!!  Нечи ис ти!!!...

   -  На аА!!!... Говори ит!!!...

   -  По лу ча ай!!!... -

      АЙ


Рецензии