Розхо

Эй дили зардобу зи гам сурох гаштаи ман,
Дод зан, гиря кун! Дили зи хун, лабрез гаштаи ман.
Хохам зи сина барканаму озодат кунам,
Бо бод бодат кунам, ох калбаки хокистар гаштаи ман.
              2.03.2013
............................

Сухти дар хасрати ёру дигаре бурд, ёри ту,
Сухтанд дар хасрати туву дигаре дид, куи ту.
Мазан фигон, ки орзуят насиби дигарест!
Чун орзуи дигарест, имруз насиби ту.
               4.09.2014
............................

Мо аз дуруг пархез будем, зиндаги мачбур кард,
Расво будан нахостем, зиндаги мачбур кард.
Кисмат, ки бар дасти у буд, хар чи хост кард,
Худ гумкарда рох, моро гунахкор кард.
              4.09.2014 


Рецензии