Ти заходиш до кімнати,
коли вимикається день.
Примха природи,
незавершений романс.
Сигнал, що не дійшов до цілі.
Підходиш до вікна,
неквапливо, просяяно,
через кожен дюйм простору просуваєш себе.
Наче шафу. Сідаєш.
Розгортаєш книгу. (читаєш)
дивишся крізь примари букв.
Він. Сказане (лишене поза).
Сенс, зміст, емоції, відчуття.
- все твоє -
вічність та кінечність забуття.


Рецензии