Ще один

Тисяча перша помилка у житті...
Ще один крок у безвість, неначе дим...
Ще один поклик душі у темряві...
Я так бажала, і захворіла Ним...

Ще один день, і душа моя навпростець...
Ще одна ніч, і безодня у почуттях...
Нові емоції, і невпізнанний страх...
Може, щось зміниться у моїх сірих днях.

Тисяча перша помилка у житті...
Ще одна стежка... на дотик така ламка...
Світло десь так неблизько у далині...
І душа знову німіє, така струнка.

Ще один поклик, та відповіді нема...
Ще є питання, та не відповість ніхто...
Сумну мелодію грає моя душа-
Хоче відчути Тебе і Твоє тепло.


Рецензии