Baleto sokejas...

Kai as ejau i sesta klase(1966 metais) mokykloje buvo mergaiciu ir berniuku atranka i Vilniaus baleto mokykla. As vienintelis is Sakiu rajono praejau atranka, bet, tevas pasake, kad baletas ne profesija ir nesutiko isleisti mokytis i Vilniu. As dabar daznai uzduodu sau klausima, kaip butu susiklojes mano gyvenimo kelias, jei tevai butu sutike mane eiti baleto sokejo keliu??? Deje i si klausima atsakymo niekada nebus.


Рецензии