Без двох хвилин зима

А за вікном без двох хвилин зима
І вітер заметіллю в шибку дує.
У домі я без двох хвилин сама,
Кричить душа, однак, навряд її хтось чує.

Планетою крокує рік Новий
Вже скоро стрілки біля півночі зійдуться.
Всміхається у вуса Сніговій –
У нього кожному дари в мішку знайдуться.

Що дарувать мені? Тут просто все, дідусю!
Не треба діамантів та авто багатих.
Самотньою лишитися боюся,
Тож подаруй можливість просто ПОКОХАТИ!

….Роки минули. Сивина на скронях
Нагадує – в дорослих нема дива.
Однак, хтось гріє крижані долоні
Мої. А я – кохана і щаслива.

Мораль у тім, що навіть віком зрілі
Тоді, як сиплють снігом небеса
Можуть знайти у ялинковім гіллі
Такі омріяні, казкові ЧУДЕСА!

14, 01, 2017 р.


Рецензии