СЪ ВО ОО ДЪ!!!

ПЪЛО СЪКО СЪТО ОО ПИЕ -  Ээ ТО - БО ЛЕ Ее ЗЪ НЬ!!!...

   -  ОТ - РО ОО ДА - ДА НА Аа!!!... -

ХО ЧЕ ЕШЬ -  СЪ ТА Аа ТЬ -  МУ Уу ДЪ РЫ Ыы МЪ!!??... -

   -  СЪ ВО ОО ДЪ -  СЪ ТО ПЫ Ыы -  РА АЗ ВИ ВА Аа Йй!!!...

   -  ВЪ СЕ ЕГ ДА Аа!!!... -

      АА   


Рецензии