СА Аа Уу НА Аа!!!

СА Аа Уу НА Аа!!!...

   -  ДА Ёё ТЪ!!!...                (НА Аа)

   -  ПЪРИ БЪЛИЖЕ НИЕ!!!... -                (Уу)

Ии иИ - ПЪРО СЪ ТЪРАНЪСЪ ТЪВО!!!...               (СА)

   -  СА Аа МО ОО!!!... -

ЕС ЛИ Ии -  ЖА АР!!!... -  ПЪРА Аа ВИ ЛЬ НЫ Ыы Йй!!!... -

   -  Ии иИ - ВО ОЗ ДУХЪ!!!... -  СУ ХО ОЙ -  СУ Уу ХО ОО Йй!!!... -

      ОЙ


Рецензии