Кожен з нас - цуценятко

кожен з нас - цуценятко
Якщо він гарний та добрий
Кожен - має надію
Що він не один у світі

Десь є його справжне щастя
і він вже з надії радіє
Кожен із нас чекає
Єдину свою людину

Рідну та неповторну
Свою лишень половину
Декотрі чекають довго
А потім, втратив надію

Вмирають, і довго - довго
у шлюбі з будь-ким старіють
І якщо вона знайшлася
Та сама, - одна, неповторна

То можуть і не побачить
За шлюбу такого шорами...


Рецензии