Сiю, вiю, повiваю
З Новим Роком Вас вітаю,
Дайте кільце ковбаси,
Бо нема чим закусить!
Дайте ще горілки пляшку,
Дайте хліба паляницю,
Огірків,сальця,-бо тяжко!
Дуже хочеться напитись!
З Новим Роком,новим щастям!
Хай вам Бог говорить: здрастя!
І не тільки в дні святкові,-
Щоб були завжди здорові!
Щедрий вечір,добрий вечір,
По мішку бабла по плечі,
Хай на Старий Новий Рік,
Покладе вам хтось під бік!
З Новим Роком!
Свидетельство о публикации №117011411107