Усм1шки 2

Посадив на дачі деревце
давай випєм друже ми за це
тепер поллю його водою
й розділим пляшку між собою.

Вирішив купити цуценя
не простої,цінної породи
та укусила... мене ціна
Буду ждати іншої нагоди.

Зустрів дівчину у полі
(не минути мені долі)
бо любились в скирді сіна
і вона завагітніла.

Любив дівчину хлопчина
(тож і сталася причина)
надувся в дівчини живіт
хлопчина зник у білий світ.

Пишу вірші та сам не знаю
пр що писати я в них маю
слова у рифму підбираю
дивись...поему уже маю.

Розгулявся дід старий
ніби хлопець молодий
взяв дружину молоду
смика хай... за бороду.


Рецензии