Гiбридна вiйна

Велика  й  жорстока  країна,
Безчесний  і  підлий  сусід
Напав  на  мою  Батківщину,
Утративши  розум  і  стид.

Безжально,  без  гідності  й  честі
Крим  полонив  й  приєднав,
Гібридну  війну  на  Донбасі
На  знищення  нас  розпочав.

Три  роки  грабує  і  палить,
Донбас  у  руїнах  лежить,
Бо,  бачте,  землі  йому  мало -
Російський  витворює  світ.

Потоки  кровІ  та  убиті
До  Бога  волають  з  землі,
Вкраїнські  й  Сірійськії  діти
Прокляли  убивцю  в  Кремлі.

Світ  нищити  в  нього  наснага,
Орду  ненаситну  жене,
На  нього  чекає   Гаага
Й  розплата  за  все  не  мине!
  11.01. 2017р., Київ
*Фото  с  Интернет


Рецензии