Чому
Шукати у руках рятунку,
Напитись слів і поцілунків
І заховатись від людей
Ми йшли... Чому по різні боки?-
Прощались на пероні мрій,
З тих наших слів,із тих надій-
Сміявся місяць косорото.
Чому так сталось?-Ми чужі,
Хоча, насправді, дуже рідні.
Біжать дороги, як вужі,
І потяг стогне:-Бід-ні,бід-ні...
Свидетельство о публикации №117011102811
Нила Волкова 30.04.2017 19:11 Заявить о нарушении