Отеческое. украинский язык

Батьківське

Струни нервів дзвенять налякано-
Чуєш? Ні?
Знов дитятко мале заплакало
Уві сні...

Знову ніч проведеш невесело...
Херувим...
Ти невдягнена і нечесана
Понад ним...

Я на відстані... Я на відстані...
Полем дим...
Не знайду собі нині місця я-
Ти прийди

У думки мої, заколисане
Як засне,
Берегинею ти записана
В долі нерв...

Бережи дитя... І люби його,
Мов мене-
І моє життя куля і вогонь
Омине.

Зігріватиме вас з малютиком
Світлий Бог.
Хоч душею би доторкнутися
Вас обох...


Рецензии