***

Долинув з піднебесся тужний клекіт:
Така печаль у ньому-просто жах...
То покружляли над гніздом лелеки
І, попрощавшись,зникли в небесах.
   Даруй же сили їхнім крилам, Боже,
   Попутний вітер їм Ти посилай.
   Нехай щастить їм в нелегкій дорозі,
   І лагідно зустріне теплий край.
А повесні вертайтеся, лелеки,
В поліський край,до рідного гнізда.
Тут найніжніші шовковисті луки,
В озерах найпрозоріша вода.
   Я вас чекатиму, лелеченьки-лелеки,
   Тепла краплину з півдня принесіть,
   Щоб лід зимовий в серці розтопити,
   І душеньку спустошену зігріть.


Рецензии
ДУЖЕ сподобалось !!! Браво !!! Успiху , МАШУНЯ , радощiв i щастя !

Елена Козырь   11.01.2017 15:44     Заявить о нарушении