Я в день твого народження бажаю

               


Я  в день  твого  народження   бажаю:
Здоров’я, щастя,
Миру  і  добра,
Хай  рік твого   життя,
Що наступає,  буде багатим,
Щедрим  на  дива,
Хай посмішка  коханої 
Зігріє,
Від невдачі   береже,
Натхнення  й  на хвилину
Не покине,
Зі святом,   з днем  народження   тебе! 
10.01.2017
______________________________________________
Ярославу   Крижанівському


Рецензии