Iнавгурацiя
Так інавгурація звучить,
Свої, чужі та й всі варяги –
В страху й холуйстві все тремтить.
Хто під час виборів старався,
Підтримував, критикував,
Та й на гарячому попався -
Тепер чимдуж позадкував.
А хто страшиться чи радіє,
Хто точить ніж чи чарку п’є:
Де Він пооре й що посіє,
Кому що дасть, кого приб’є.
Своє, чуже, віднять, примножить,
Як світ нещасний поділить,
Чи Третьою вже, боронь Боже,
Всі земні справи порішить.
Він лев, він цар а чи месія
Бо наддержаву в руки взяв,
А тут на всіх плює Росія,
Повзе у стійло наддержав.
Китай, ЄС, держави НАТО,
Всі гегемонять світ ділить,
А він не ділиться завзято
Бо кожний хоче сам пожить.
Такий раздрай Трампа чекає!
Чи хватить розуму і сил?
Нехай Господь благословляє
Щоб Він з порядністю дружив!
9.01. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117010906653