Ако загубим скъп човек

Автор:Генка Богданова

Ако загубим скъп човек,
в сърцето ни гори жарава,
душата срещу Бог въстава,
ако загубим скъп човек.

Ако загубим ний любим
сърцето тръпне в изнемога,
в плен на мъка и  тревога
и дълго плачем и скърбим.

Загубим ли човек любим,
ще дойде време да узнаем,
че само е привиден „КРАЯ“
и  на Съдбата ще простим.

От любовта ще вдигнем храм,
за незабравимия любим,
със спомен ще го възкресим
и утеха ще открием там.


Рецензии