Вiд хлопця - колядника
Я прийшов до вас один,
Дома братик і сестричка
Вас здоровлять й добра зичать!
З Різдвом божим вас вітаєм,
Щастя й радості бажаєм!
Татко на війні в Донбасі,
В мами скінчились запаси,
Що зможете - подавайте
Та здоровеньки бувайте!
- Христос народився!
- Славімо його!
7.01. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117010905769