Моя потреба

Вимкну день, зруйную ніч,
Всі страхи свої спалю я,
Світ цей повний протиріч-
Дощ по вікнам знов малює.

Де є правда, де брехня?
Кому вірити не треба?
Не така, як усі, я-
У правді в мене є потреба.

Я зітру у порошок
Всі проекції лихого...
Що не день - маленький шок,
І потрібна допомога.

Викреслю цей день з життя,
Бо Тебе нема зі мною...
Це є справжні почуття-
Я сумую за Тобою!

Стану вітром польовим,
Полечу знову до Тебе...
Все розчинить сивий дим...
Ти - моя власна потреба!


Рецензии