Моя душа
Шукає місяць, двоє теплий гай,
Я сповіщу про те, ганебний світе,
Що дуже любий мені рідний край!
Мов криця затуляє почуття,
Стіной на серці, блискавкою марень!
Зосталась лиш душа, сердешна та!
Зігрійся, та не потопчи ногами !
Цнотлива, чиста ще вона така,
Не дай зганьбити, Господи, мій боже!
У ній така любов, така палка!
Не гоже, знаєш, відпустити прощень!
До України! О, мізерний світе!
Її стежина-доля все ж гірка,
Душа живе - а тіло дам спалити,
Із праху порости, велю,
квіткам!
08.01.17.
Свидетельство о публикации №117010809032
Алексей Молодов Поэт 09.01.2017 20:56 Заявить о нарушении