Засяяла з рка... Р здвяне
гарний, різдвяний плейкаст: http://s02.yapfiles.ru/files/1589282/index.swf
Засяяла зірка Різдвяна на небі,
Надію дарує змарнілій Землі.
Маленьке дитятко в пещерній купелі
Любов несе світу, тобі і мені.
І ще полихають кривавиї грози,
І все ще регоче драконовий звір,
Але вже зростає зірками не небі
Чарівна корона з дванадцяти кіл.
І Діва народжує Божого Сина,
І світу усьому несе Благодать.
Даруй же нам, Боже, прощення і сили -
Здолати тортури і бісову рать.
Моя Україна, що діва Марія,
Народжує в муках небесне дитя,
І Ангел Господень даурє їй крила,
Майбутньому світові - зоряний шлях.
(Писано у січні, у день шостий, у славний рік 2017 від Різдва Христового)
Свидетельство о публикации №117010808145