Я поцiлую тебе подихом одним

                Денису
Я поцілую тебе подихом одним.
Зимовим ранком сніг піде угору
І сонце буде сяяти вночі,
Та вже для мене вороття не буде.

Я доторкнусь до тебе кінчиками вій.
Як вітер теплий літом на дорозі
Залишу після себе лише мить
І пам’ятатимуть то будуть зорі.

Я стану білою сніжиною в руці
І тихо впаду біля твого ліжка.
І подарую тобі фарби у житті,
Аби розмалювати твої вікна.


Рецензии