святки
така нічка синесенька,
такі свята веселії,
такі мрії живії !
Приходить свято на поріг
і ясний місяць світить
всім закоханим.
Вони благають щастя і любові
собі і роду, землі і небу.
І сни загадаують,
і виглядають свою долю,
коли приходять святки -
на початку року.
Так ясний Місяцевий ріг
нарік на вічності, на роду.
Свидетельство о публикации №117010812138