Бува, в написаному словi...
Бува, в написаному слові
зринає іноді сюжет,
як у прозорому алькові,
де щось ховається чуже.
Воно спідлоба спозирає,
ще й посміхається тихцем…
А сонце ген над небокраєм
за хмару котиться бігцем.
Тож спопеляться хай недобрі
слова у пломені сповна,
і понесе сміття за обрій
гаряча куля вогняна.
Свидетельство о публикации №117010810920