мир злагода

Колись мала в кіно ходила-
 Вечори близ Диканьки дивилась
 Гарно гарно колись колядували всі
 і малі и дорослі
 і горілочку пили пироги пекли з ковбаскою
 гуляли добреньке наминали
алеж і чорт крутив ким хотів
 алеж і їм крутили
все в міру все в міру
 від смішного до гіркого межу тримали
 знали свята минуть а працювати треба як належить..
 от і садки і млинки і поля
 в добрі цвіли і межі не переходили
 знали ціну і собі і сусіду...
 деж той баланс упав згинув..
 де стара ненависть зійла
біду позвала очі затуманила руки розв"язала...
 хто памороки нагнав розум затуманив
 що війна прийшла в мирні края
 будь вона неладна...
 Прийди Мир розвій війну навіки
 розуйте очі люди
 ви ж не каліки
Не бажайте брату то чого собі не бажаєте
 І буде Мир І буде злагода
в мирному щасливому рідному краю


Рецензии