Рiздвяна нiч
Сніжок дрібненький порушить,
Зима нам пісеньку виводить
Як гарно всім на світі жить.
Різдвяна ніч в задумі Божій
На землю стомлену зійшла
Де сам Господь їй допоможе
У боротьбі добра і зла.
Тиха ніч й жадана мить,
Повітря струменем пливе,
Навколо смачно, мирно спить
Й відпочиває все живе.
Зоріють мрійно небеса,
Зринає місяць поміж хмар,
Снують химери й чудеса
В полоні небожилих чар.
Богодитя у грішний світ
Приходить душі рятувати
Щоб стало краще на землі -
Людські гріхи спокутувати.
Блаженнії міста і села,
Над ними гомін звився:
«Радуйся, о радуйся Земле,
Син Божий народився!»
- Христос народився!
- Славімо його!
7.1. 2017р., Київ
Свидетельство о публикации №117010706185