з Р здвом
З Різдвом поздоровляю !
Тебе мій Брате,тебе моя Сестро !
Чого ж нам ділить,
Чого ж нам дружбою не дорожити..?
Чого ненависть множити.
Чи вона нам поможе... ?
Може вже треба зупинитися..
На себез боку подивитися...
Схаменутися..
Війни затихають,якщо дров зла в них не кидають..
Досить, Брате..
Кров людская не водиця..
Проливати не годиться..
Свидетельство о публикации №117010712476