Колядка вiд онукiв Валентина i Богуслава
Добра з маком паляниця
А без маку не така
Давай, діду, п’ятака!
А п’ятак неважний
Даруй руб бумажний!
А бумажний - то простий
Гони, дідуcь, золотий!
А що рік настав, як півень,
Кожному давай сто гривень!
Не жалій і подавай,
Вік здоровеньким бувай!
- Христос рождається!
- Славімо його!
6.01. 2016р., Київ
Свидетельство о публикации №117010711999
Иоанн Златоуст 31.05.2017 18:06 Заявить о нарушении