Калыханка
Знікла сонейка і ўраз
Яснавокі дзень пагас.
Па сцяжынцы і наўзбоч
З-за пагоркаў крочыць ноч...
А пад мяккай падушкай
Сон прылёг на бачок.
Спі, дачушка-пяюшка.
Спі, сынок-пестунок!
Па-над рэчкай дрэмле бор
У чаканні першых зор.
Гасне позняя зара...
Нам з табою спаць пара.
А пад мяккай падушкай
Сон прылёг на бачок.
Спі, дачушка-пяюшка.
Спі, сынок-пестунок!
Свидетельство о публикации №117010710324
Пусть у всех детей на нашей планете будут добрые и спокойные сны, и мирное небо над головой! С праздниками Вас! Будьте здоровы и счастливы!
Татьяна Бабина Берестова 14.01.2017 20:24 Заявить о нарушении