Криниця волi

Болить? Отже - живеш,
Іще ковтаєш із криниці волі.
Без цих ковтків - умить помреш,
Без них - думки занадто кволі.

То пий іще! Щоб були сили
Копати ті криниці для усіх!
Щоб люди не ковтали, щоби пили,
Щоб побороли свій давнішній гріх!

04.01.2017


Рецензии