Пiзня осiнь
Останні осінь виплакала сльози,
Передзимово стишила ходу,-
Знесилена плелася по дорозі,
Плекаючи свою гірку біду,
Спустошена, роздягнена, розбута,
Оголена до кінчиків гілок,
Їй ні краси, ні сонця не відчути,-
Не віддзеркалює, зашерх ставок.
Та і глядітись в нього ні до чого,-
Тієї вроди, що була - нема,
Нема вбрання яскраво-золотого,
Жебрачку-осінь геть жене зима.
Свидетельство о публикации №117010309127