Пошматована
А де їх взяти.
Лише у плін
Планують брати.
Буде добробут!-
Люди се тішуть.
Якийсь-то когут
Лапши навішав.
Не йду на вибори-
Де мудрість?
Не йду боротися-
Де розум?
Лише постогнем-
Добре вмієм!
Ми попліткуєм-
Немає рівних.
Свидетельство о публикации №117010308448