З минулого

Вночі я обійми згадаю,

Які так міцно стискали,

Я тебе палко жадаю,

Мене руки твої зчарували,

Ти сядеш зі мною тут поряд

І гарно промовиш вустами:

"Ти – моя лагідна зоря

Все добре. Все поза горами."

Я ніжно так доторкнуся

Ти любо глянеш на мене

Я щиро тобі посміхнуся,

Тому що ти-моє небо.


Рецензии